Zawartość:
Produkt zawiera | W dziennej porcji | %RWS |
---|---|---|
Wartość energetyczna | 502.42 kJ / 120 kcal | |
Tłuszcz | 1 g | |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.5 g | |
Węglowodany | 2 g | |
W tym cukry | 1 g | |
Błonnik | 0.5 g | |
Białko | 25 g | |
Sód | 110 mg | |
Wapń | 160 mg | 20% |
Profil aminokwasowy | 25 g | |
Leucyna (BCAA) | 2.7 g | |
Izoleucyna (BCAA) | 1.5 g | |
Walina (BCAA) | 1.3 g | |
Histydyna | 0.4 g | |
Lizyna | 2.6 g | |
Metionina | 0.5 g | |
Fenyloalanina | 0.7 g | |
Treonina | 1.6 g | |
Tryptofan | 0.4 g | |
Alanina | 1.3 g | |
Arginina | 0.6 g | |
Kwas asparginowy | 2.6 g | |
Cystyna | 0.6 g | |
Glutamina + kwas glutaminowy | 4.6 g | |
Glicyna | 0.4 g | |
Prolina | 1.5 g | |
Seryna | 1 g | |
Tyrozyna | 0.7 g |
*RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych
Składniki: izolat białka serwatkowego (z mleka), hydrolizat białka serwatkowego (z mleka), kakao, miniczekoladowe chipsy (cukier, olej z ziaren palmowych, kakao w proszku, emulgatory: lecytyny (z soi), tristearynian sorbitolu); naturalne i sztuczne aromaty; naturalny aromat śmietankowy, olej MCT (frakcjonowany olej kokosowy); sól; kwas: cytryniany potasu; substancja zagęszczająca: guma guar; substancje słodzące: sukraloza, glikozydy stewiolowe ze stewii; emulgator: lecytyny (słonecznikowe); enzymy (laktaza, proteaza). Może zawierać: składniki z pszenicy, jaj, orzeszków ziemnych, orzechów laskowych).
Zalecana porcja dzienna: 1 miarka (32 g). Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.
Sposób spożycia: Wymieszaj 1 miarkę produktu (32 g) z 150-180 ml zimnej wody lub mleka.
Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu.
Kraj pochodzenia: Kanada
Ean: 627933024219 |
Dystrybutor/Producent: Olivit Sp. z o.o., ul. Blacharska 11, 61-006 Poznań |