Koszyk:

Otrzymaj rabat -15%. Wpisz kod BW15

Bez GMO Bez glutenu Bez jajek Bez nabiału Bez soi
NOW Foods - Joint Support, Zdrowe Stawy, Proszek, 312g SUPLEMENT DIETY
Zawartość:
Produkt zawieraW dziennej porcji %RWS
Żelatyna wołowa (hydrolizowana) 16 g
Siarczan glukozaminy (z 1,500mg z kompleksu glukozaminy siarczanu potasu) 2.2 g
MSM (metylosulfonylometan) 800 mg

*RWS - dzienne referencyjne wartości spożycia witamin i składników mineralnych

Składniki: Żelatyna wołowa (hydrolizowana), Siarczan glukozaminy (z 1,500mg z kompleksu glukozaminy siarczanu potasu), MSM (metylosulfonylometan), Alergeny: zawiera skorupiaki (kraba, krewetki, homary, raki). Nie zawiera alergenów: pszenicy, glutenu, soi, kukurydzy, mleka, jaj, ryb lub orzechów. Produkowany w zakładzie GMP przetwarzającym inne składniki zawierające te alergeny.

Zalecana porcja dzienna: 2 łyżki stołowe (ok. 21g). Nie należy przekraczać zalecanej dziennej porcji do spożycia.

Sposób spożycia: Weź 1 łyżkę stołową 1 do 2 razy dziennie w soku lub wodzie.

Sposób przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.

Przeciwwskazania: Tylko dla dorosłych. Należy zachować ostrożność w przypadku ciąży / karmienia piersią, przyjmowania leków lub schorzeń (szczególnie jaskra). Osoby z alergią na skorupiaki nie powinny używać tego produktu.

Uwagi: Produkt nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.

Najlepiej spożyć przed końcem: Data i numer partii na opakowaniu.

Kraj pochodzenia: Stany Zjednoczone

Ean: 733739032911
Forma: Proszek
Tagi produktowe: Bez GMO, Bez glutenu, Bez jajek, Bez nabiału, Bez soi
Mój cel: Stawy
Dystrybutor/Producent: Olivit Sp. z o.o., ul. Blacharska 11, 61-006 Poznań
Uwaga! Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.

NOW Foods - Joint Support, Zdrowe Stawy, Proszek, 312g

Brak w magazynie
109,00 zł
Ten produkt najczęściej łączony jest z: